Pincészetüket leginkább gyakorlatias szellemi borműhelyként tudnák bemutatni, ahol a hosszú évek során felhalmozott gyakorlati és elméleti tapasztalatot ötvözik Eger régi hagyományaival és a kor borízlésével.

A hagyományos értékekre, Eger egyediségére és a minőségre alapoznak, munkájuk eredményét pedig családi keretek között igyekeznek minél tökéletesebbre csiszolni.
A borvidék legjobbak közé tartozó (Egerszóláton a Kamra völgy és a Kántor-tag, Ostoros határában a Pajados, Eger város határában pedig a Sík-hegy) dűlőiben lévő termőterületeiket a tapasztalat alapján leginkább oda illő fajtákkal telepítették be. Hisznek a termőhely és az oda illő fajták együttes erejében, s ez az, amit boraikon keresztül szeretnének megmutatni. Hisznek a bikavér és a csillag erejében, ezért több kategóriában is készítenek a klasszikus egri házasításokból. Emellett fontosnak tartják az olaszrizling és Egerszólát egyedi szimbiózisának megmutatását. Ha olaszrizling, akkor Egerszólát – ez ma már nem kétséges.

Hisznek a termőhely és az oda illő fajták együttes erejében, s ez az, amit boraikon keresztül szeretnének megmutatni.

3300 Eger, Szent Miklós utca 6.
www.gallajos.hu | info@gallajoseger.hu
+36/20/915-05-70