Az idén 25 éves fennállását ünneplő borászatot 1996-ban alapították, a családi borászat egy másfél hektáros kertgazdaságból indult. 2002-ben közel 10 hektár új telepítésű területük fordult termőre, köztük a kiemelkedő Paptag dűl. Ekkor épült meg a korszerű feldolgozó Kőlyuktetőn. 2010-ben a Juhász Rosé országos népszerűséget hozott a borászat számára. 2018-ban a borászat és a borok készítésének vezetését a második generáció, Juhász Ádám vette át. Ugyanebben az évben adták át a pincészet új borászati központját is, amely az ország egyik legkorszerűbb technológiájával rendelkezik. Ma már közel 350 hektár szőlő gyümölcséből készülnek a Juhász Testvérek borai, melyek magas minőségükről, tiszta gyümölcsösségükről és összetéveszthetetlen fajtajellegükről ismerhetők fel.

3300 Eger, Kőlyuki Pincesor 35.
www.juhaszvin.hu
borkostolo@juhaszvin.hu
+36/20/215-1608