Megjelent az első Bikavér magazin, amelyben büszkén mutatjuk be borvidékünk leghíresebb borának történetét, jellegzetességeit: mindent, amit a bikavérről tudni kell.

A magazinban többek között olyan híres borászok mesélnek a borról, mint Dr. Lőrincz György és Dr. Gál Lajos, vagy éppen elismert nemzetközi borakadémikusok, mint Dr. Mészáros Gabriella és Fiáth Attila, akik szakértői szemmel elemzik az egri borvidéket és a bikavért egyaránt.

A címlapon az új egri marketing arculatot láthatják, amely Ipacs Géza, grafikus érdeme, aki az ősi tradíciókat a modern elemekkel vegyítve egy olyan szimbolikus jelképet alkotott, melyben a szárnyas bika az Úr mindenható mennyei hatalmát és irgalmasságát jelezve a bikavér történetének egész útját végigkíséri.

Bortermelés, gasztronómia, irodalom, képzőművészet… Az egri bikavér egy mindent összekötő kapocs az egri borvidéken, mely valamilyen formában mindenkit inspirál és alkotásra ösztönöz.

A magazin tervező-szerkesztője Dr. Lőrincz György, akinek a Color and Code ügynökség segített formába önteni és megszerkeszteni ezt a kiadványt. A fotókat Busák Attila, Nemes Róbert és Dancsecs Ferenc készítette.

Olvassák el magazinunkat és ismerjék meg jobban Eger zászlóshajóját!

Letölthető kiadvány: Egri Bikavér Magazin

Recommended Posts